top of page

Aanleg van groendaken is een specialiteit van Dakwerken EDJ

De voordelen van een groendak

Groendaken winnen aan populariteit. Terecht, want eigenaars van groendaken kunnen genieten van heel wat voordelen. Zo onttrekt een groendak CO² uit de lucht en geeft het meer zuurstof in de plaats. Een groendak werkt bovendien isolerend en waterafvoer vertragend. Als u bijvoorbeeld in de stad woont en niet over een waterput beschikt, zal u met een bufferend groendak minder kans hebben op wateroverlast in de straat. Daarenboven is een groendak ook oogstrelend en creëert u een prachtige groene oase boven uw hoofd.

Sommige steden of gemeentes moedigen de aanleg van een groendak aan. Zo ook de Stad Gent waar de aanleg van een groendak en het onderzoek naar de stabiliteit van je dak gesubsidieerd wordt. Kies je voor een groendak met meer variatie aan planten dan heb je daar recht op een verhoogde subsidie.

Dakwerken EDJ, een dakwerkersbedrijf met groene vingers

Overweegt u een groendak te plaatsen, een Sedumdak, natuurdak, semi-intensief dak? Dan is Dakwerken EDJ dé geschikte partner om mee in uw groen te investeren. Onze troeven zijn een sterke prijs/kwaliteit en onze uitgebreide expertise. We plaatsen extensieve en intensieve groendaken, op maat van uw dak, budget, wensen en situatie.

Vraag vrijblijvend meer info of een offerte!

Dé specialist voor de plaatsing van extensieve en intensieve groendaken vind je in Sint-Lievens-Houtem (Oost-Vlaanderen, regio Gent-Aalst)

bottom of page